ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ορφέα Κάτω Πατησίων η κοινή πίστη των ανθρώπων που ξεκίνησαν αυτό το εγχείρημα είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο άξιο από το να προσπαθείς να μεταλαμπαδεύσεις τη συσσωρευμένη γνώση και τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει τόσα χρόνια στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο Μπάσκετ.

Να διαμορφώσεις και να σμιλεύσεις τους χαρακτήρες των παιδιών, κάνοντάς τα όχι μόνο να ξέρουν να ντριμπλάρουν, να πασάρουν και να σουτάρουν καλά αλλά και η συνολική τους σχέση με τον αθλητισμό και το μπάσκετ να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, η ομαδικότητα, η πίστη σ’ ένα σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη. Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να ευχαριστούνται και να απολαμβάνουν  το παιχνίδι και την κάθε στιγμή της προπόνησης. Να έρχονται και να φεύγουν ικανοποιημένα κάθε φορά.

Ακόμα κι αν τα παιδιά δεν γίνουν επαγγελματίες μπασκετμπολίστες εν τέλει ,θέλουμε να μάθουν σωστά το άθλημα, να αντιλαμβάνονται όπως πρέπει το παιχνίδι και να αποκτήσουν όλα τα στοιχεία για να έχουμε υγιείς αθλητές και φιλάθλους στην χώρα μας.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Στις Ακαδημίες Μπάσκετ του ΟΡΦΕΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ λειτουργούν τα τμήματα των Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο Ακαδημιών Μπάσκετ του Ορφέα Κάτω Πατησίων στο 6942 702476.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Νικολάου Πατησίων: Ζυμπρακάκη 46, Αθήνα 104 45