ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα η εισήγηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων έγινε δεκτή από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, και η επαναλειτουργία τους έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 17.05.2021

Ο σύλλογός μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους. Τα παιδιά θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους την βεβαίωση του self test, την οποία θα φέρνουν σε κάθε προπόνηση (την ίδια που χρησιμοποιούν και για το σχολείο). Στους χώρους προπονήσεων έχουν τοποθετηθεί ήδη αντισηπτικά και κατά την είσοδο των αθλητών/αθλητριών θα πραγματοποιείται θερμομετρικός έλεγχος. Τέλος οι μπάλες θα απολυμαίνονται πριν και μετά την προπόνηση του κάθε τμήματος.

  • Οι προπονήσεις  θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το  εβδομαδιαίο πρόγραμμα που ίσχυε και πριν την αναστολή λειτουργίας των ακαδημιών μας.

Με εκτίμηση

Δ.Σ. ΑΠΣ Ορφέα Κ. Πατησίων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα του Αθλητικού Πολιτισμικού Συλλόγου Ορφέα Κάτω Πατησίων.