ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2021-2022

Πηγή: 
orfeaspatision

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μόνο ο μήνας της επιστροφής στις σχολικές αίθουσες αλλά και αυτός της επανόδου για τους μικρούς φίλους του αθλητισμού στα γήπεδα.  Οι  ακαδημίες του ΑΠΣ Ορφέα Κ. Πατησίων είναι εδώ ακριβώς για αυτό τον λόγο και θα λειτουργήσουν για άλλη μια χρονιά, πλήρως ανανεωμένες και έτοιμες να υποδεχθούν όσα μικρά παιδιά αγαπούν τον αθλητισμό.

Από τη Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Μπάσκετ, Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου του ΑΠΣ Ορφέα Κ. Πατησίων για τη χρονιά 2021 – 2022.

Οι εγγραφές  για όλα τα τμήματα θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του συλλόγου στο κλειστό γυμναστήριο στην οδό Ζυμπρακάκη 46 (είσοδος από οδό Τερτίπη) τις εξής ημέρες και ώρες :

Παρασκευή : 15.00 – 18:00 μμ

Σάββατο & Κυριακή  10:00 – 12:00 πμ

Oι ακαδημίες Ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο γήπεδο στην οδό Αυλώνος 166 (google map:PUBLIC PARK Αυλώνος)  σε συνεννόηση με τον προπονητή κ. Φίλιππο Σακελλαρόπουλο.

Οι ακαδημίες Μπάσκετ ξεκινούν προπονήσεις (στο κλειστό γυμναστήριο), από τις 03.09.2021, σύμφωνα με το περσινό πρόγραμμα.

Οι ακαδημίες του Βόλεϊ, ξεκινούν επίσης την Παρασκευή 03.09.2021 (στο κλειστό γυμναστήριο), σύμφωνα με το περσινό πρόγραμμα.

  • Το self test είναι υποχρεωτικό (το ίδιο που ισχύει και για τα σχολεία).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα του Αθλητικού Πολιτισμικού Συλλόγου Ορφέα Κάτω Πατησίων.